На 27 февруари сериалът "Откраднат живот" се завръща с петия си сезон. От продукцията вече разкриха, че в предстоящите епизоди в сюжета ще се вплетат именната на няколко нови героя.

Сред тях вече е известно, че са тези на актьорите Велислав Павлов и Димитър Захариев - двамата братя лекари, които ще променят ситуацията в болница "Свети Кирил". Оказва се обаче, че няма да са единствените нови попълнения.

Към актьорския състав на "Откраднат живот: Критична точка" ще се присъединят и Васил Бинев и Ирина Митева. Актьорът в последните години се е отдал предимно на дублаж и гласът му е един от най-разпознаваемите от малкия екран.

Младата му колежка Ирина за първи път участва в толкова голяма и успешна продукция. Какви ще бъдат техните роли в новия сезон все още не се знае.

Междувременно, актрисата Янина Кашева, която е в ролята на д-р Кръстева, сподели, че нито тя, нито колегите й са очаквали подобен успех. Именно на него се дължат и решението сериалът да продължи цели пет сезона.

Снимките на "Откраднат живот: Критична точка" продължават с пълна сила. Един снимачен ден продължава и по 12 часа, а финалният резултат ще гледаме от 27 февруари.