Първите няколко дни от септември се изнизаха неусетно, но това не означава, че не можем да хвърлим един поглед върху новите заглавия по HBO

Новите заглавия по HBO през август

Новите заглавия по HBO през август

Кои сериали задържат вниманието ни този месец

"Панаир на суетата"

Започваме месеца с една историческа драма, базирана на романа на Уилям Текери "Панаир на суетата". Сериалът ще ни срещне с едно бедно момиче на име Беки (Оливия Кук), което няма намерение да се спре пред нищо, за да стигне до върховете на обществото.

Ще видим една история, изпълнена с престъпления, подлост, любов, изневери, битки и танци. 

"Панаир на суетата" започва на 4 септември 

"Нюйоркска комбина ІІ" 

Сериалът с Джеймс Франко и Маги Джиленхол се завръща за своя втори сезон. Ще продължим да следим върви легализирането и възходът на секс индустрията в САЩ. 

Културната революция в Щатите продължава да освобождава американското общество от сексуалните задръжки, а какво ще се случи с героите на Джеймс Франко и Маги Джиленхол, предстои да разберем. 

"Нюйоркска комбина ІІ" започва на 10 септември

"Смях през сълзи"

Почитателите на Джим Кери ще могат да видят актьора в един от новите му комедийни сериали. Кери ще влезе в ролята на Джеф Пикълс - водещ на детски предавания и телевизионна икона. 

Джим Кери става телевизионен водещ

Джим Кери става телевизионен водещ

Това изглежда интересно

Кариерата му се развива по възможно най-добрият начин, но тогава се появяват проблемите в семейството му. В резултат на това той започва бавно, но сигурно да губи разсъдъка си. Звучи тъжно, но Джим Кери ще се погрижи и да се посмеем. 

Първият епизод вече е достъпен в HBO GO, а официалната премиера е на 10 октомври.