С многозначително заглавие Game Over ("край на играта") списание Entertainment Weekly пусна ексклузивна фотосесия с актьорите или, по-точно, персонажите им от хитовата поредица на НВО Game of Thrones, чийто финален сезон започва на 14 април.

Всички значими персонажи, оцелели до последния осми сезон, се сдобиват с корица на списанието, но освен това разкриват какво да очакваме от тях в последните епизоди.

Софи Търнър казва, че Санса е доволна от това, че най-накрая е лидерът на Зимен хребет, а Мейзи Уилямс обяснява, че Аря се разкъсва между дълга към семейството и недовършените си задачи.

Лина Хийди казва, че героинята й Церсей се е оплела в собствените си мрежи.

Питър Динклидж твърди за Тирион, че търси мястото си в преговорите, в които участва. Николай Костер-Валдау казва, че героят му прави най-правилното според него нещо. Конлет Хил и героят му Варис са "ефективни, както обикновено".

В обяснението на Кит Харингтън като че ли се крие най-много информация за края на епичната драма: "Краят на света може и да идва, но поне Джон е влюбен и знае кой е. След което идва голямата тесла."

Game of Thrones и нови постери на героите

Game of Thrones и нови постери на героите

Кой ще седне на Железния трон

Лиъм Кънингам не коментира героя си Давос, но заключава: "Точно това чакаха хората толкова години."