Февруари се изниза почти незабелязано, най-вероятно защото е най-кратък от останалите 11, но това няма особено значение. Е, има, защото март чука на вратата и трябва да погледнем какво ни е приготвил Netflix.

Netflix купи български филм

Netflix купи български филм

За първи път

Game Over, Man!

Трима приятели с големи мечти излизат от черупките си, когато луксозният им хотел е превзет от терористи. А един от идолите им - Шаги, е взет за заложник. В главните роли влизат Нил Макдонаф, Адам Дивайн, Шугар Лин Бърд и други.

Премиерата на филма, в който се съчетава екшън с голяма доза комедия, е на 23 март. 

On My Block

Снимка 340479

Източник: imdb.com

На 16 март Netflix пуска нов сериал. On My Block разказва за интересните неща, които група тийнейджъри могат да свършат. Животът в гимназията, любовните трепети, глупоститите, улицата, забранените неща и още куп от този сорт и от реалността на подрастващите в Америка тези дни. Първият сезон е 10 епизода. 

A Series of Unfortunate Events

Снимка 340498

Източник: imdb.com

На 30 март сериалът се завръща със своя втори сезон, за да видим новите приключения на младежите. 

Любимото куче Бенджи се завръща

Любимото куче Бенджи се завръща

Приятел в нужда се познава

Ladies First

На 8 март ще видим невероятната история на жена, родена в крайна нищета в Индия. От това да търси прехраната си за четири години е станала най-добрият стрелец с лък в света. Документалният филм проследява сбъдването на мечтата ѝ -  да стане първата индийка със златен медал от Олимпийски игри през 2016 г. в Рио.