Говорим за подготвяния spin-off (филм, произтичащ от вече съществуващ, който акцентира върху различни аспекти) на "Мъже в черно" от няколко месеца и признаваме, че нямаме търпение да го видим. 

Ребека Фъргюсън ще участва в "Мъже в черно"

Кое е новото попълнение в "Мъже в черно"

Дали тази мисия ще бъде възможна

Актьорският състав е повече от впечатляващ - Крис Хемсуърт, Теса Томпсън, Лиъм Нийсън и Ребека Фъргюсън. В края на септември получихме първи снимки зад кадър на Хемсуърт и Томпсън, но те не бяха официални. 

Нямахме и официалното заглавие на продукцията. Тези два "малки проблема" обаче вече са в историята, защото Тор се погрижи да ни просветли. В профила му в Instagram се появи ето тази снимка.

В текста под нея Крис Хемсуърт пише, че е направена между заснемането на сцените. Тогава той и Теса Томпсън са забелязали криминална активност по улиците на Лондон и веднага са вдигнали своите лазерни оръжия.

В хаштаговете пък откриваме и официалното заглавие на филма - Men In Black International. Това ни подсказва, че агентите ще излязат от пределите на САЩ и ще предпазват и света от злонамерени извънземни. Описанието на Хемсуърт пък за лондонските улици още повече засилва подозренията. 

Теса Томпсън също не остана по-назад и сподели още един кадър от предстоящия филм. 

Тук обаче двамата не са в обичайната градска среда, а в пустинята. От написаното под снимка пък разбираме, че се намират в Сахара и дори пясъкът в обувките не може да ги спре да защитят Вселената. 

Първи снимки от подготвяния spin-off на "Мъже в черно" с Крис Хемсуърт и Теса Томпсън

Първи снимки от подготвяния "spin-off" на "Мъже в черно"

Крис Хемсуърт и Теса Томпсън повдигат завесата

Сигурни сме, че Теса Томпсън и Крис Хемсуърт ще бъдат страхотен екип и ще наследят подобаващо Уил Смит и Томи Лий Джоунс. Има химия между двамата, а в това се убедихме още през 2017 г. с "Тор: Рагнарок". Премиерата на Men In Black International е насрочена за 14 юни 2019 г