Тази седмица ще минем без коледни песни, колкото и да е невероятно. Затова пък сме заложили на силно мъжко присъствие от няколко ветерана, един новобранец в музиката и новото парче на LP за разкош.

Лиъм Галахър е тук с нов сингъл, който не е част от албум. Честно казано сме много щастливи, откакто той се отдаде на соло кариера след Oasis. Приходите от парчето ще отидат в полза на благотворителната организация Action for Children.

Нещо подобно прави и Еди Ведър от Pearl Jam с Matter of Time - песен, написана, за да привлече внимание към хората, страдащи от Epidermolysis Bullosa.

Продължаваме с още един член на група. Гари Барлоу от Take That е тук със соло албум - Music Played by Humans, който излиза днес. А това е начинът му да го промоутира.

Време за малко екзотика - не подозирахме, че Денвър от хитовия сериал Money Heist се занимава с музика, но ето. Хайме Йоренте и някакъв хип хоп на испански.

За финал е новата песен на LP, която имахме щастието да чуем на живо преди година, когато още имаше концерти. В нея отново става дума за любовна драма.