От повече от година знаем, че Дуейн Джонсън ще ни поведе на приключение, което се случва един път в живота. Снимките на "Круиз в джунглата" (Jungle Cruise) приключиха преди цяла една година, но за момента нямахме повод, за да обърнем внимание на филма. 

Дуейн Джонсън, "Разбиване" и голямото завръщане на Скалата в кеча

Скалата се завърна с гръм и трясък в кеча

Не надушваме, а направо виждаме какво ни готви Шампиона на народа

Е, за щастие вече имаме, защото вчера, 11 октомври, Disney разпространиха и първия трейлър. Той беше показан преди няколко седмици на щастливците, посетили D23 Expo, а вече и всички ние можем да му се насладим.

Името на филма не е никак случайно, защото трябва да се подготвим за много приключения в стил Disney.

Действието се развива в един измислен свят, където Лили (Емили Блънт) - лекар и авантюрист по душа, смята да провери дали митът за лечебно дърво, скрито дълбоко в Амазонската джунгла, е истина.

Тя и брат ѝ Макгрегър (Джак Уайтхол) тръгват на опасно пътешествие, за да разберат какво се крие в джунглата. Значителна част от пътуването им обаче включва и придвижване с лодка, а единственият, който би им се навил на акъла, е Франк (Дуейн Джонсън) - собственик на атракционно корабче.

От трейлъра виждаме, че тримата ще си имат много неприятности, но и много ще се забавляват, а накрая ще се окаже, че една легенда може и да е вярна. А, да, да не забравяме, че филмът е вдъхновен от атракция със същото име в увеселителните паркове на Disney.

Премиерата на "Круиз в джунглата" е на 24 юли 2020 г.