Преди повече от два месеца станахме свидетели на първия трейлър на дългоочаквания филм "Капитан Марвел"

Първи трейлър на "Капитан Марвел" с Бри Ларсън

Първи трейлър на "Капитан Марвел" с Бри Ларсън

Какво ще ни предложи новият супергерой на Marvel

Както знаем, в ролята на Капитан Марвел ще влезе Бри Ларсън, а супергероят се очертава да бъде доста важна част от последния филм за Отмъстителите. Дали защото Коледа наближава, или защото просто му е дошло времето, но Marvel решиха да ни зарадват с втори трейлър на филма. 

Няколко часа преди него пък пуснаха и този много як постер. Доста по-цветен е от първия и лично на нас ни харесва повече. Вече знаем, че действието в "Капитан Марвел" ще се развива през 90-те години на миналия век, а Карол Денвърс - героинята на Бри Ларсън, е част от междугалактическия боен отряд Starforce, чийто капитан е Уолтър Лоусън (Джуд Лоу). 

Денвърс обаче е вербувана от Ник Фюри (Самюел Л. Джаксън) и непрекъснато я връхлитат спомени от миналото, когато вместо в Космоса се е подвизавала на Земята. От новия трейлър разбираме, че животът ѝ е започнал там, където за малко не го е загубила, защото се е сдобила със суперсилите си. 

Скарлет Йохансон, Черната вдовица и какъв хонорар ще получи за филма

Колко ще спечели Скарлет Йохансон от филма за Черната вдовица

Очакванията от предстоящия филм са големи, хонорарите - още повече

Интересно е какви са те, а от това, което виждаме, тя може да се окаже по-силна от всички познати супергерои. Преди време това потвърди и президентът на Marvel Кевин Фейдж. Което означава, че Танос може да има сериозни проблеми с Капитан Марвел. 

В първата си поява на голям екран Капитан Марвел ще се опита да спаси и планетата ни от извънземна инвазия. И всичко това се случва много преди Тони Старк да направи първия си костюм на Железният човек. 

Как ще завършват "Отмъстителите"

Как ще завършват "Отмъстителите"

Хълк говори по темата

Завършваме с един интересен слух, че по някое време в сряда, 5 декември, трябва да видим и първият трейлър на четвъртия и последен филм за "Отмъстителите". Много се надяваме това да се окаже истина. 

Премиерата на "Капитан Марвел" е на 8 март 2019 г.