Не е тайна, че сме фенове на комиксите и най-вече на филмите по тях. Това беше и причината да се зарадваме, когато разбрахме, че Marvel ще пуснат нов комикс - "Ironheart"

Шури, сестрата на Черната пантера, със самостоятелна история и комикс

Marvel подготвя нов комикс, свързан с Черната пантера

Пред какви предизвикателства ще се изправи Шури

Комиксът ще ни запознае с един нов герои от вселената на Marvel - Рири Уилямс. Рири е младо момиче, което има обещаващият гений на Тони Старк, а не е изключени и именно тя да замени любимият ни железен човек в киновселената на Marvel

За първи път тя се появява в комикса Invincible Iron Man, а сега ще можем да разберем повече за нейните приключения в самостоятелния комикс, който ще бъде написан от Ийв Юинг (Eve Ewing).

Снимка 374682

Източник: Marvel

Според MovieWeb, Рири е разработила костюм, който много наподобява този на Железният човек и също като Тони Старк иска да помага на хората, което привлича вниманието на последния. 

Осем от злодеите на Marvel

Злодеите на Marvel

Когато злите стават по-добри

Догодина трябва да разберем каква ще бъде съдбата на любимите ни герои след апокалипсиса, който предизвика Танос, както и да видим още два филма с марката Marvel - Captain Marvel и Spider-Man: Far From Home. През 2020 г. пък трябва да видим и какви ще ги свършат пазителите на галактиката в третия им самостоятелен филм. 

Нов комикс за "Фантастичната четворка"

Нов комикс за "Фантастичната четворка"

Дали ще бъде превърнат във филм

Казваме всичко това, защото има написан сценарий и за Ironheart, но няма никаква информация дали той някога ще се превърне във филм. Завършваме с това, че комиксът ще бъде пуснат в продажба през ноември.