През февруари видяхме дебюта на "Черната пантера" в киновселената на Marvel, а резултатът ни хареса. Приходите от филма, за които вече е ставало въпрос, говорят достатъчно за това дали се е понравил и на публиката. 

"Черната пантера" отвя конкуренцията

"Черната пантера" продължава нагоре

Докъде ще стигне филмът

В "Черната пантера" видяхме няколко силни образа, които допълваха много добре на Т'Чала (Чадуик Боузман). Един от тях беше този на сестра му - Шури, изиграна от Летиша Райт.

Имаме добра новина за всички почитатели на персонажа й: Marvel Entertainment подготвят комикс, фокусиран изцяло върху Шури. 

Снимка 369356

Източник: Marvel

Кой е човекът зад маската на Черната пантера

Кой е човекът зад маската на Черната пантера

Пътят на Чадуик Боузман

Във филма за Черната пантера видяхме Шури като детето гений, което въпреки крехката си възраст е в състояние да борави и изобретява невиждани технологии. Разбира се, харизмата на Летиша Райт спомогна сериозно за това сестрата на Т'Чала да остави добро впечатление у нас. 

Снимка 369355

Източник: Marvel

По информация на Bustle, комиксът ще се казва "Shuri" и ще излезе на пазара през октомври. От страниците му ще разберем как Шури ще се справи с липсата на брат си - Т'Чала е в неизвестност след загадъчна мисия в космоса и оставя Уаканда без лидер.

Нов комикс за "Фантастичната четворка"

Нов комикс за "Фантастичната четворка"

Дали ще бъде превърнат във филм

Следващият естествен наследник на трона е именно Шури, но идеята да бъде на чело на народа си не ѝ се нрави особено, защото това означава да напусне лабораторията - мястото, където тя се чувства най-добре.

Със сигурност ще бъде интересно, а ние на този етап няма какво повече да добавим, освен Wakanda Forever! (Да живее Уаканда).