Съвсем малко повече от месец остава докато Netflix пуснат в платформата си The Irishman. Това е може би най-очакваният от нас филм до края на тази година (като изключим коледните, разбира се, защото сме луди на тази тема).

The Irishman, Робърт де Ниро, нов трейлър на филма и как са подмадили актьора

Подмладеният Робърт де Ниро

The Irishman е все по-близо

Нямаме търпение да видим какво са ни подготвили Мартин Скорсезе, Робърт де Ниро, Ал Пачино и Джо Пеши в очаквания да надхвърли три часа и половина филм.

Нямаме търпение също така да прочетем и книгата на Чарлз Бранд, на която е базиран The Irishman - "I Heard You Paint Houses: Frank "The Irishman" Sheeran & Closing the Case on Jimmy Hoffa".

Добрата новина е, че вече е преведена на български от Богдан Русев и е пусната в продажба. Българското заглавие е много по-кратко и простичко - "Ирландецът".

Снимка 449577

Източник: Ciela

"Ирландецът" представлява изповедта на Франк Шийран, по-познат като Ирландеца. Той е ветеран от Втората световна война, която го променя драстично и след завръщането си започва да се занимава с поръчкови убийства.

Разказът се простира над няколко десетилетия от живота на Шийран, проследява изкачването му в престъпната йерархия, както и връзките, които завързва, с политически и синдикални лидери.

Пред Бранд Ирландеца споделя и за отношенията си с Джими Хофа, който е един от най-дейните синдикални лидери и активисти в САЩ през XX век. Хофа обаче изчезва безследно в средата на 70-те години на миналия век и именно Франк Шийран е смятан за отговорен.

The Irishman, Netflix, кога ще видим филма и каква ще бъде продължителността му

The Irishman - един от най-дълъгите филми в историята

Часовникът ще спре на...

The Irishman е в Netflix от 27 ноември, което означава, че имаме месец, за да прочетем книгата, преди да гледаме филма.

"Ирландецът" (18.90 лв) е в книжарниците от Ciela