Тази вечер в Hell's Kitchen шеф Виктор Ангелов ще върне участниците в ученическите им години. Дневното предизвикателство ще е поредният тест за основните кулинарни умения на готвачите и ще има както отличници, така и двойкаджии.

Ще има урок по семантика и романтика, както и по комбиниране на протеини и други хранителни вещества. Залогът за едни е доста голям, а за други е просто въпрос на чест да се покажат като вещи кулинари. Победителите ще получат истинска наслада на открито, а победените ще разберат какво е да си "лапни шаран" на заточение в кухнята.

Снимка 418664

Източник: OTDO Consult

Вечерната резервация пък ще се бъде нов тест за отборния дух и възможността и готовността на играчите да действат като един. Шеф Виктор Ангелов е решен, че няма да ги остави на мира, докато не придобият това качество.

Самообладание, стрес, паника, липса на концентрация, много гафове, но и много опити за овладяване на ситуацията - всичко това ни очаква довечера в Hell's Kitchen.

Един от участниците ще трябва да излезе пред стоят да поеме вината и да влезе в ролята на втория борещ се за оставане в шоуто тази седмица. Вчера Петко облече престилката на номиниран, а в четвъртък ще станем свидетели на дуела му с участника, който ще стане ясен утре.