Винаги сме се чудели как легендарните спортисти успяват да са толкова добри в това, което правят. И само талант ли е необходим, за да осъществиш мечтите си, или се иска още нещо.

The Last Dance, Майкъл Джордан, Хоръс Грант и кой нарича Въздушния лъжец

Кой нарече Майкъл Джордан лъжец

Хоръс Грант с нападки към The Last Dance

The Last Dance на Netflix донякъде ни даде отговора - от документалната поредица видяхме, че не само изобилието от талант е направило Майкъл Джордан най-добрия баскетболист в историята.

Дали заради успеха The Last Dance, или заради успеха и постиженията на легендарните спортисти, Apple също са ни подготвили своя нова документална поредица. Идеята отново е да надникнем, макар и по-обрано, в света на други доказали се спортисти.

В седем части Greatness Code ще ни покаже какво прави Леброн Джеймс, Том Брейди, Алекс Морган, Шон Уайт (сноуборд), Юсейн Болт, Кейти Ледецки (плуване) и Кели Слейтър (сърф) толкова велики в спортовете, които практикуват.

Всеки  епизод ще ни покаже неразказаните истории на гореспоменатите спортисти, както и онези ключови моменти, определили посоките в кариерата на всеки един от тях.

Хубавото е, че за Greatness Code няма да се наложи да чакаме дълго - премиерата му е насрочена за 10 юли в Apple TV+.

Hustle, Адам Сандлър, Леброн Джеймс, Netflix и филмът за баскетболен скаут

Адам Сандлър става скаут... баскетболен скаут

Когато Сандлър играе, а Леброн Джеймс продуцира

Според Variety, документалната поредица ще бъде продуцирана от Uninterrupted, компанията на Леброн Джеймс и Маверик Картър, и Religion of Sports, зад която стоят Том Брейди, Готам Чопра и Майкъл Страхан.