Лятото е към края си, а ние се надяваме поне малко да го удължим с няколко неангажиращи заглавия, на които да не отдадем на плажа (или на терасата вкъщи).

Снимка 493955

Източник: Обсидиан

"Г-н Никой"

Напрегнатата история на Катрин Стедман комбинира трилър, криминална загадка и семейна драма. На безлюден плаж в Англия е открит мъж в безпомощно състояние. Когато идва в съзнание в болницата, той е не помни кой е. Д-р Ема Луис ще се опита да му помогне, но с изненада ще установи, че той знае неща за нея, която тя би искала да забрави.

Изд. "Обсидиан", 18 лв.

Снимка 493953

Източник: Изток-Запад

"Безумие"

Екзотичната и зловеща атмосфера на Луизиана е фон на книгата на Робърт Маккамън. Двама човека бягат от различни неща - единият от зловещо убийство и смъртоносна болест, а другият - от собственото си лице. Когато пътят им се среща, те трябва да се справят с крадци, убийци, наркопласьори и алигатори.

Изд. "Изток-Запад", 21 лв.

Снимка 493954

Източник: Еднорог

"Писък в Сохо"

Инспектор Маккарти от Скотланд Ярд трябва да работи в необичайна среда - Лондон в първите месеци на Втората световна война. Всяка нощ градът потъва в мрак като предпазна мярка срещу въздушни нападения. Сред тъмнината се чува вик, който успява да ужаси квартал Сохо и всичките му пъстри обитатели. А след това броят на труповете започва да расте.

Изд. "Еднорог", 15.90 лв.