Подозирахме, че Extraction ще се окаже голям хит в Netflix, и точно това се случи. Според публикация в Instagram на Крис Хемсуърт, който влиза в главната роля - тази на Тайлър Рейк, филмът наистина е доста успешен.

Extraction, "Джон Уик", братята Русо и как се закачиха с франчайза

Как братята Русо се закачиха с Джон Уик

Опитът все пак си струваше

Според поста на актьора, Extraction е на път да се превърне в най-гледания филм на Netflix за първите четири седмици от пускането му. Говори се, че във въпросния период ще го гледат 90 милиона домакинства.

Този интерес и успех няма как да не накарат стрийминг платформата да се замисли върху идеята за продължение. Според Deadline, дори вече е постигната договорка с Джо Русо да напише сценарий.

Тя все още не е финализирана, защото Netflix искат първо да видят готовия сценарий и тогава да инвестират. Самият Русо казва, че отвореният край на Extraction му дава голяма свобода, като дори не отхвърля възможността вторият филм да бъде предистория.

Очаква се Сам Харгрейв отново да режисира. Джо Русо казва, че към момента не е ясно дали Крис Хемсуърт ще се завърне в главната роля. Планът е първо да измислят историята, след това да напишат сценария, да го покажат на актьора и чак тогава да стане ясно дали той ще участва.

По всяка вероятност и това ще се случи. Иначе, идеята за Extraction се е родила още преди 12 години. Тогава Джо и Антъни Русо са мислели действието да се развива в Южна Америка.

Extraction, Крис Хемсуърт, жълтият филтър и какви подигравки отнесе трейлърът на филма

Подигравките, които отнесоха Крис Хемсуърт и Extraction

Когато магията на киното дойде в повече

Но след като Triple Frontier с Бен Афлек излезе и също беше ситуиран там, братята променят намеренията си. Везните в полза на Индия като терен за снимки са се наклонили, когато двамата са били в страната, за да промотират някой от филмите за "Отмъстителите".

Extraction 2, Крис Евънс, Оскар Айзък, Netflix и ще видим ли актьорите във филма

Ще видим ли Крис Хемсуърт и Крис Евънс заедно на екран

Братята Русо готвят нещо интересно

Именно на това, че действието се развива там, двамата смятат, че се дължи и успехът на Extraction.