За Extraction определено се говори повече отколкото очаквахме, но в това няма лошо. Филмът вече от няколко дни е наличен в Netflix, но засега няма данни за това колко хора са го гледали.

Extraction, Netflix, Крис Хемсуърт и трейлър на филма за спасяването на отвлечено дете

Крис Хемсуърт спасява отвлечено дете

Трейлърът на Extraction е тук

Което явно въобще не пречи на братята Джо и Антъни Русо ("Отмъстителите: Краят", 2019 г.), които са сред продуцентите на Extraction, да работят по втори филм.

Това леко ни изненада предвид финала на филма и неясната съдба на основния персонаж Тайлър Рейк (Крис Хемсуърт). Според Източници на We Got This Covered, братята Русо са набелязали и друга звезда от филмите на Marvel, освен Хемсуърт, която да участва във втория филм.

И това е Крис Евънс. Неговата роля трябва да бъде подобна на тази на Крис Хемсуърт и да изиграе наемен агент. Интересното е, че според източниците на сайта, Евънс и Хемсуърт трябва да обединят усилия, за да свалят зъл диктатор.

Extraction, Крис Хемсуърт, жълтият филтър и какви подигравки отнесе трейлърът на филма

Подигравките, които отнесоха Крис Хемсуърт и Extraction

Когато магията на киното дойде в повече

А още по-интересно е, че отново източници на We Got This Covered казват, че за ролята на злодея е набелязан Оскар Айзък. Но колкото и обнадеждаващо да ни звучи всичко на нас, но за момента нищо не е официално потвърдено.