С огромно нетърпение очакваме самостоятелния филм за Черната вдовица, защото си падаме по героинята, както и по Скарлет Йохансон, разбира се. 

Филмът за Черната вдовица вече си има режисьор

Филмът за Черната вдовица вече си има режисьор

Кога ще го видим на екран

А по филма вече се работи - има сценарист, както и режисьор в лицето на Кейт Шортланд. Но единственото сигурно нещо около него е, че Скарлет Йохансон ще влезе в главната роля на Наташа Романов. Има и спекулации какви пари ще вземе за това. 

Ема Уотсън

Източник: GettyImages

Ема Уотсън

Според източници на That Hashtag Show, Ема Уотсън е фаворит за другата главна роля. Това, разбира се, е непотвърдена информация, но се смята, че Marvel искат да я видят в продукцията. 

Алис Енглърт

Източник: GettyImages

Алис Енглърт

Уотсън е титулярният избор, но ако нещата не се получат студиото има три резервни плана в лицето на Алис Енглърт ("Прелестни създания", 2013 г.), Дар Зузовски и Флорънс Пю ("Семейни кютеци"). 

Очаква се снимките да започнат това лято и се надяваме, че скоро ще имаме официално потвърждение, защото ще се радваме да видим Ема Уотсън в подобен филм.

 Флорънс Пю

Източник: GettyImages

Флорънс Пю

За съжаление ще трябва да почакаме, защото е малко вероятно Marvel да кажат какво и да било както за предстоящите си филми, така и за Фаза 4 от киновселената си, преди да видим какво ще се случи в "Отмъстителите: Краят". 

Скарлет Йохансон, Черната вдовица и какъв хонорар ще получи за филма

Колко ще спечели Скарлет Йохансон от филма за Черната вдовица

Очакванията от предстоящия филм са големи, хонорарите - още повече