Не са един и двама феновете, които с удоволствие биха прегърнали идеята Дуейн Джонсън да стане президент на САЩ. Преди време дори се носеха слухове, че Скалата има намерението да се кандидатира, но за момента такъв негов ход липсва.

„Джуманджи: Следващо ниво“, Дуейн Джонсън, Кевин Харт и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Джуманджи: Следващо ниво“ с Дуейн Джонсън

Играта отива на следващо ниво, както и представянето на актьорите

Разбира се, не се знае какво ще му щукне след някоя и друга година, така че може да очакваме всичко. Един от рекламните клипове на "Соник: Филмът" се хареса много на всичките му фенове.

В него виждаме как Соник се опитва да разбере къде е попаднал и задава логични въпроси като коя година е. Следващият му въпрос обаче е дали Скалата е президент. Това провокира феновете му в социалните мрежи да споделят видеото и да тагват актьора.

И разбира се, клипчето стигна до очите и ушите на Дуейн Джонсън, който използва профила си в Twitter, за да отговори. Скалата написа, че в колежа е обичал да играе играта "Соник". Много години по-късно става свидетел на това, което е много щуро.

Дуейн Джонсън, как минава един негов ден, целите на актьора и интервюто му за The Wall Street Journal

Да бъдеш Скалата не е лесно

Как минава един ден на Дуейн Джонсън

Скалата написа, че животът е непредсказуем и сюрреалистичен на моменти. Сега само остава след няколко години Дуейн Джонсън наистина да се кандидатира за президент.