След вчерашния епизод стана ясно, че Мариела, Луна, Динко, Фънки и Людмила са номинирани за изгонване от Къщата. 

По време на номинациите Зорница Линдарева направи емоционално признание, провокирана от тежките нападки на Динко. Тя сподели, че преди време е преживяла спонтанен аборт и още не може да се отърси напълно от това, а тази вечер ще видим каква подкрепа ще ѝ oкажат Съквартирантите.

Снимка 326565

Източник: Nova

Провокирани от емоционалните думи на Линдарева, някои от тях също ще отворят душите си и ще признаят дълбоко пазени тайни. 

Отношенията между Людмила и Динко се влошават с всяка изминала минута, a новият спор между двамата ще избухне породен от поредната необмислена постъпка на ямболския бизнесмен и тежките санкции, които Big Brother ще наложи заради нея. Опитвайки се да привлече вниманието върху себе си, Динко ще изложи на опасност собственото си здраве. 

Снимка 326564

Източник: Nova

След пропукването на основния лагер, Мариела и Луна ще продължат да превземат противника отвътре. Нордел далеч няма да спре да играе своята опасна игра, а след последните неразбирателства между Фънки и Джино, тя ще използва момента и ще се опита по естествен начин да отлъчи и Бианкалана от групата.