Холивуд е все по-близо до рестартиране на работния процес. Затова и не е изненада, че новините за бъдещи филми започват да зачестяват.

Холивуд се връща на работа и как ще се промени заради пандемията

Как пандемията ще промени Холивуд

Нищо няма да е същото, особено при интимните сцени

Е, за Armageddon Time знаехме отпреди пандемията, но се има раздвижване. Знаехме, че Кейт Бланшет ще участва, което ни беше достатъчно, за да проявим интерес. Сега към нея се присъединяват още един куп любими актьори.

Според Deadline, в Armageddon Time участие ще вземат също Робърт де Ниро, Ан Хатауей, Доналд Съдърланд и Оскар Айзък. Можем да кажем само едно нещо - Уау!

Към момента не знаем кой каква роля ще вземе, но пък сме сигурни, че режисьорът Джеймс Грей ("Към звездите", 2019 г.) е измислил всичко. И като казваме това, трябва да споменем, че сценарият на филма също е написан от Грей.

За сюжета знаем, че е базиран на детските спомени на режисьора и ще се развива през 80-те години на миналия век, когато Америка решава, че Роналд Рейгън ще бъде президент. Ще видим история, която проследява приятелството и лоялността.

„Към звездите“ с Брад Пит и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Към звездите“ с Брад Пит

Търсенето на извънземен живот може да погуби нашия собствен

CAA Media Finance осигуряват финансирането и разпространението в САЩ, като предстои да разберем кое студио ще плати най-много за правата за разпространение в световен мащаб.