Супербоул е едно най-гледаните спортни събития на планетата. Е, със сигурност отстъпва на Световното първенство по футбол, но е факт, че има милиони зрители. 

Не един път сме казвали, че полувремето на двубоя е доста интересно, което прави това събитие и по-специално. Тогава виждаме първите трейлъри на дългоочаквани филми, а не бива да забравяме, че на терена излизат световноизвестни изпълнители, за да пеят. 

Maroon 5 ще пеят на Супербоул 2019

Кой ще пее на на Супербоул 2019

Очаква ни голямо шоу

Вече разбрахме, че през февруари 2019 г. Maroon 5 ще имат тази привилегия, но според Billboard от NFL са се свързвали и с други изпълнители, които обаче... са отказали.

Какво се случва, когато загубиш бас за Супербоул

Какво се случва, когато загубиш бас за Супербоул

И какви последствия трябва да изтърпиш

Адел е първа в списъка, като за участието ѝ на Супербоул се спекулираше още през 2017 г. Тогава тя даде ясно да се разбере, че не мисли да пее на полувремето. Защото смята, че това мероприятие няма нищо общо с музиката, и мястото ѝ не е там. 

Защо в САЩ горят екипите си Nike

Защо в САЩ горят екипите си Nike

Повече за скандала с Колин Каперник

Риана пък е отказала заради скандала, който се разрази през 2016 г. с Колин Каперник, който коленичи по време на химна в знак на протест. 

Джей Зи ясно си го казва в последната песен с Бионсе - "Ape Shit": "I said no to the Super Bowl. You need me, I don't need you." Рапърът смята, че от NFL се нуждаят от него, а не той от тях. 

NFL: американски футбол или реклами

NFL: американски футбол или реклами

Как бизнесът залъгва американците

Cardi B набира все по-голяма скорост, но причината да откаже да пее на полувремето на Супербоул отново е Колин Каперник.