Краят на работна седмица отново е на прага ни и време за поредната доза петъчна музика.

Започваме с първото и най-обсъждано предложение, а именно официалната песен за Световното по футбол 2018 г. "Live It Up", в изпълнение на Ники Джем, Уил Смит и Ера Истрефи. Скоро очакваме да се появи и видеото към сингъла, заснето в Будапеща.

Продължаваме напред към един много обичан изпълнител - Зейн Малик. Бившият член на One Direction пусна новата си песен "Entertainer" с придружаващо я горещо видео.

Следват Crystal Fighters и новият им сингъл "Boomin" In Your Jeep". Песента е радостна заразителна смесица, съдържаща позитивност: патентования стил на бандата, подсилен с бас енергията на съвременната хип-хоп продукция.

Сред изненадите за тази седмица се оказа парчето "Ocean" на английското дуо Goldfrapp, което е в колаборация с фронтмена на Depeche Mode - Дейв Геън. В типичния за дуото стил, вокалите на Геъм пасват отлично на песента.

Като за финал ще се спрем на новото видео на Дипло, Френч Монатана, Лил Пъмп и Zhavia, които ни призовават на парти със сингъла "Welcome To The Party". Песента е част от саундтрака към "Дедпул 2".