Утре вечер в благотворителното шоу на bTV „Великолепната шесторка" зрителите ще чуят първите дуетни изпълнения на 12-те български звезди и ще могат да гласуват чрез sms за предпочитаната от тях двойка.

Приходите от зрителския вот ще бъдат използвани от УНИЦЕФ за построяване на „Малка къща за деца" в населено място. Там първоначално 15 деца от дома в с. Могилино ще бъдат отгледани в среда, близка до семейната, като за тях ще се грижат специално обучени специалисти.

Рени и Николай Свинаров ще открият музикалната програма с песента на Орлин Горанов „Светът е за двама". След тях Деси Добрева и Мартин Захариев ще изпълнят италианска песен - „Felicita" на Ал Бано и Ромина Пауър.

Нели Иванова и Дичо се спряха на „Stumblin' in" на Крис Норман и Сузи Куатро, а Мариана Попова и Тити Папазов ще изпеят „Приятели" на Тоника СВ. Данчо Караджов и Мариана Векилска избраха „Наследство" на Диана Експрес, а Веселин Маринов и Румяна Маринова - „Сбогом, моя любов" на Васил Найденов.

Освен самите изпълнения, почитателите на шоуто по bTV ще видят видеоматериали от първите репетиции на дуетите, а водещата Ани Салич ще разясни на зрителите как да гласуват за любимата си двойка. В края на предаването музикалният директор на шоуто Ачо Заберски ще обяви и темата на втората задача за четвъртък.