Дизайнерската фирма "Great Graphics" публикуваха два скрийншота, на които е показан господин 47 и огромните цифри 2011 г, като оставя малко съмнение с каква цел са пуснати.

Компанията е работила със датчаните от IO Interactive, които са създателите на игрите за гологлавия наемен убиец, по първата и втората част на Kane and Lynch.

През 2009 г., списание Variety пусна информацията, че се разработва пета част от поредицата, като пусковата дата бе насочена за първата половина на тази година, но това така и не стана. Тогава издателите от Eidos и IO Interactive не счетоха нужно да коментират случката и всичко бърза потъна.

Този път те решиха да проговорят.

"Това е концептуален арт, който е част от портфолио, чиято цел е да покаже възможностите и стила на даден артист. Картинките не отговарят на истината и не представляват нова Hitman игра", казаха от Square Enix, които купиха датчаните през миналата година.

Въпреки категоричното изявление, в мрежата се появи коментар на служител на фирмата, който твърди,  че въпреки факта че това е част от портофолио, сериозно е обмисляна възможността  за пета част, която наистина можем да видим през 2011 г.