Близо от седмица на сайта на BioWare бе заложен часовник с обратно отброяване, който вся смут и интересни подозрения в гейм обществото. Късно снощи отброяването спря и за голяма изненада на всички нас - нова игра или продължение на поредица не бе обявена, но пък за сметка на това видяхме интересно предложение от BioWare, а именно BioWare Bazaar.

Какво всъщност ще представлява този базар? Това е поредица от онлайн аукциони, в които няма да се плаща с пари, а с точки. Продуктите, за които ще могат феновете да наддават надброяват 400, като от компанията обещават и много изненади.

"Първото наддаване ще започне на 9-ти април, като продуктите ще бъдат сменяни на всеки 15 минути. Търгът ще приключи на 10-ти, така че информирайте всички ваши приятели да се присъединят към това интересно начинание.", посъветваха от BioWare.

За повече информация относно самите точки можете да отидете на сайта на компанията, като се изисква да имате акаунт в мрежата на BioWare

Лошата новина е, че за нас всъщност търг няма да има, тъй като облигирани да участват в него до момента са само и единствено жителите на САЩ.