Забързаното и динамично ежедневие в големия град започна да ми омръзва. Замислих се колко добре би ми се отразила една почивка в някое китно българско селце. Чист въздух, китни нивя, вечер стопаните прибират животните си от паша... идилия.

Добре би ми дошъл здрав секс с някое заякнало от работа на къра селско момче. Мъжете на село имат един особен чар - след баня ухаят на сапун и прясно окосено сено. Косите им са поизсветлели от жаркото слънце, телата им имат един примамващ шоколадов загар... ммммм... апетитно.

Мисля си обаче, че сексът в обора не е добра идея - миризмата едва ли предразполага към еротични изживявания. Макар че има нещо възбуждащо и сластно да гледаш как мъж дои крава, как се справя с напращялото виме, сигурно знае какво да прави и с женските гърди.

Дано да не е от най-грубите! В сламата също знам, че не е добре, много боцкала, оставяла и кървави белези. Не такава е целта, нали!

Във въображението ми изниква и една друга картинка - на жътва, там горе в комбайна. Той жъне, ли жъне из обширните жита, а аз съм склонила главица кротко в скута му и „ора, ора, ора" из дебрите на мъжкото му достойнство. Красота! Навсякъде златна ръж, пред погледа ти синьо, лазурно небе и докато се събира насъщния... хоп... оргазъм!

Коя жена не си мечтае например за якия здравеняк, който слиза от страшния, заплашително изглеждащ трактор. Поизбелелият му гащеризон се е опнал по сладкото стегнато дупе, а мускулчетата по широкоплещестия му гръб сякаш танцуват при всяко негово движение. Просто си представям как един такъв силен мъжага ме награбва, тръшва ме сред зеленчуците и ме люби диво и необуздано.

Но си мисля, че най-секси ще е по време на гроздобера. Нали именно от гроздето се прави божественият еликсир на любовта?! В студените зимни нощи чашка винце сгрява кръвта и пали порочни желания. Жега, навсякъде около теб потайни лозови масиви, има къде да се скриеш. А и сред толкова зърна, как да не се възбуди човек! Неслучайно сочният грозд се ползва като предястие в прелюдията.

Веднага се сещам за дежурните сцени във филмите за разврата в древен Рим - полегнали мъже, обгърнати от няколко знойни красавици, ритони, преливащи от червено вино, плодове като нар и божествените зрънца на узряло грозде! Мъжът подава сочно гроздово зърно право в сочните устни на копнеещата дама. Тя леко го стисва между зъбките си, колкото съвсем леко да потече в устата й опияняващият му сок.

Ето за такива неща се сещам като си представя родния гроздобер. Мисля си, че и нашенските здравеняци, а и българското село могат много да спечелят, ако се развие селския туризъм. Градските жени сме зажадняли за кърски емоции без последствия и ангажименти! И без това в големия град всичко е толкова сложно, сложни са и отношенията. Друго си е на село.