Graff Superstar

Мислите си, че сте виждали най-ослепителните часовници? Почакайте да видите това обсипано с диаманти мерило на времето. Superstar на Graff буквално прелива от 59 каратови перфектно шлифовани брилянти. И ако това не е блясък! Часовникът е изработен от 18-каратово бяло злато. Циферблатът е покрит със 176 диаманта, гривната е инкрустирана с още 94. 12-ят час пък е маркиран от смарагд. Това е часовник за всяка дама, която желае да смайва с блясъка си.

Vacheron Constantin Kalla Duchesse

Всяка жена би се влюбила в обсипания с диаманти часовник на Vacheron Constantin. Това украшение спечели награда за най-добър часовник бижу на Vogue Jewels Awards 2009. Изяществото му е постигнато с 18-каратово бяло злато и диаманти, покриващи цялата повърхност на гривната и циферблата. И този път не само жените ще бъдат щастливи да се насладят на този часовник. Kalla Duchesse на Vacheron Constantin си има и мъжка „версия". Всички мъже с отношение към брилянтите със сигурност също ще се влюбят в този часовник. И могат да имат изящния блясък срещу само 1 100 000 милиона долара!

Piaget Limelight

Ако обичате непременно да сте център на вниманието, то колекцията от часовници на Piaget Limelight е точно за вас! Кръглият от серията Haute Joaillerie Limelight буквално ще отнеме дъхът ви със своите 537 диаманта, инкрустирани върху 18-каратовото бяло злато. Друг часовник от серията Haute Joaillerie Limelight пък впечатлява със сложната си форма и впечатляващите детайли, върху които проблясват 250 диаманта. Финалният резултат е постигнат след над 1 000 часа майсторска работа. Циферблатът е покрит от фино изработен и инкрустиран с брилянти капак. Когато стрелките се покрият с това чудо на часовникарското майсторство, часовникът изглежда като елегантна гривна. Третият от серията е с „удвоен" циферблат, като стрелките са покрити с инкрустирани с диаманти капаци-листенца. Флоралният дизейн, вдъхновен от пищните цветни градини, със сигурност ще ви грабне. А само с едно докосване двете нежни листенца се отместват, за да разкрият перлени циферблати.

Rolex Cosmograph Daytona

Ролексът винаги означава стил и класа. Перфектен аксесоар за всяко събитие, един Ролекс идеално пасва на всеки стил. А ако бляскавото е в стила ви, Ролекс има идеалният модел за вас, с който да заслепите околните. Rolex Cosmograph Daytona Diamond определено спира дъха. Циферблатът е изработен от бяло злато и е обграден от два реда диаманти. При единият модел арабските цифри са покрити със син емайл, докато при другия цифрите са римски, а циферблатът е обграден от диаманти и четири рубина, разположени над 12, 3, 6 и 9. Часовникът е сертифицират като хронометър.

 

millionaire.bg