Най-добрият български отбор смаза конкуренцията и спечели всичките си мачове на провелия се в Сърбия Counter Strike турнир. Победата на нашите момчета в западната ни съседка допълнително затвърждава мнението, че българите са най-силните CS играчи на Балканите.

СК iNNERFiRE пристигнаха спокойни и започнаха груповата фаза на турнира със завидно самочувствие. В първата среща от групата прегазиха Enchanced с 16:01 на de_nuke, а във втората си организираха лек спаринг с Freaks побеждавайки ги с 16:03 на de_inferno.

Българите продължиха победната си серия до финала, преминавайки през осмина, четвърт и полуфиналите като горещ нож през масло. Така без особени затруднения нашите стигнаха финала, където ги очакваше най-добрият сръбски отбор в момента KGB.4gl. В балканското дерби момчетата от СК iNNERFiRE развенчаха сръбския шампион побеждавайки го с 16:09 на de_nuke и 16:05 на de_inferno.

Така съвсем заслужено българите заеха първото място без загуба в турнира и продължават да доказват, че са много сериозен отбор с претенции за място сред най-добрите в Европа.