Какво носеше Анджелина Джоли под бежовото си палто Escada на премиерата на новият си филм "Beowulf"?
Беше гола, по гущерова опашка!

Всъщност, носеше елагантна черна сатенена блуза и права впита пола на Dolce & Gabanna ... разочаровани ли сте?


„Beowulf" е напрегнат анимиран екшън, в който войнът Beowulf (Рей Уинстън) трябва да победи чудовището Grendel (Криспин Глоувър) и след това трябва да се справи с майката на Grendel - секси гущер, изигран от Анджелина Джоли.

Тъй като филмът е високотехнологична анимация, на актьорите им се наложило да участват не само с гласовете си, а да правят това, което Анди Съркъс направи във „Властелинът на пръстените" за да влезе в кожата на Ам Гъл - да играят и с телата си.

Компютърно изградени, героите се пресъздават чрез самите актьори с помощта на електронни сензори за движение, с които са покрити телата им.

Според думите на Джон Малкович (Unfert) и Антъни Хопкинс (в ролята на Hrothgar) работата по филма приличала до голяма степен на репетиция за пиеса, заради липсата на костюми, декори и пълното съсредоточаване поради отсъствието на изброените.

Преди време Джоли призна пред медиите, че се чувства доста разголена във филма, въпреки че тялото й е компютърна анимация, и се притеснява децата й да я видят в този вид.


Анджелина каза още, че играейки манипулативен персонаж, е вложила и много майчински инстинкти и чувства.

На въпроса как успява да се справи с всичките си отговорности - деца, хуманитарни мисии, филмова кариера, и всичко това, придружено от непрестанните пътувания, тя отговаря с усмивка, че би искала да пътува повече, и че Африка много й липсва, и би искала да се върне отново...