7. Castlevania Judgment

Castlevania e поредица с дългогодишни традиции и многобройни фенове. За съжаление последната игра не оправда очакванията. Тя е грозна, с дълги филмчета, които не могат да се превъртат, лошо управление, а като добавим и главен герой, който изглежда като "емо" правят играта оживял кошмар. Попадне ли ви в ръцете, бягайте надалеч, за ваше добро е.

6. Rock Revolution

Още един клонинг на успешната Guitar Hero. За разлика от Rock Band, която също е доста подобна на хита на Activision, продукта на Konami може да се определи като плачевен. Контролерите, които идват с играта са далеч от нивото на другите две, а фактът, че свирите кавъри на любимите си песни може да ви откаже от играта, но това ще е за добро.

5. Dragon Ball Z: Infinite World

12 години след последния излъчен епизод на Dragon Ball Z, игрите по хитовото аниме не престават да излизат на пазара. През последните години имаше доста сполучливи игри, които явно са вдигнали летвата прекалено високо. Настоящата игра не само, че не я прескача, но я смъква почти до земята. Целият екшън е заменен от скучни и стандартни ритници и крушета, а специалните атаки са най-малкото отегчителни.

4. Bubble Bobble Double Shot

Една класическа игра от времето на 8-битовите конзоли, която трябваше да ни накара да се потопим в приятни спомени и да се отпуснем след тежкия работен ден, по-скоро ще ни потопи в един малък кошмар. Нивото трудност е подходящо за 3 годишни, нивата са скучни и еднообразни, а липсата на опция за сейв може да ви накара да плачете.

3. Jumper: Griffin's Story

Игрите по филми по подразбиране са лоши. Но краткостта на играта, лошата бойна система, кофти графиката превръщат заглавието в победител в категория „Най-лоша игра по филм" за годината.

2. Hell's Kitchen

Единственото по-лошо от игра по лош филм е игра по лошо ТВ-шоу. Предаването, в което Гордън Рамзи крещи на подчинените си се оказа, че има и по-лош вариант. Там той е изобразен като лошо восъчно копие от музея на мадам Тюсо, което вика на вас и лошите ви кулинарни умение.

1.Hommie Rollerz

Идеята да се състезавате със своя любим гангстер може и да звучи добре, но реализацията е повече от плачевна. Всичко свързано с играта просто излъчва провал. Наистина ви препоръчваме, ако получите тази игра да я смените за чифт чорапи. Ще ви помогнат много повече.