LoveSync ни се струва като един от най-безсмислените продукти, който обаче е силен индикатор за екзистенциалните проблеми, които вълнуват младите двойки в днешно време.

LoveSync е сет от две копчета, предназначени за двойките, в които "искането" е неудобен въпрос. Натискането на единия бутон изпраща сигнал към другия, който означава, че източникът на първия сигнал би желал да се впусне в сексуални преживявания.

Снимка 405963

Източник: Kickstarter

Идеята е, че бутонът замества неудобните за мнозина разговори, в които се налага "да си поискаме", и е своеобразен начин за уговаряне на среща в спалнята.

Изглежда по света съществуват твърде много двойки, при които отказа за секс е редовен проблем, който оставя едната страна незадоволена и засрамена.

Снимка 405961

Източник: Kickstarter

При получаване на сигнал от отсрещната страна, можем да приемем "поканата" или да я откажем, без да се налага да изпадаме в драми и обяснения.

LoveSync е стартъп, създаден от млада двойка, която очевидно дълго е размишлявала върху тези въпроси. Комплектът от два бутона струва 50 долара и може да бъде закупен от Kickstarter страницата на проекта.

Единственото питане, което имаме към LoveSync, е дали планират комплекти от по няколко бутона. Звучи ни като добра идея.