Големият брат предизвиква четиримата съквартиранти тази вечер. Близначките Алекс и Влади, Сашка Васева и Мария са номинираните, които ще се борят за оставането си в Къщата.

Те ще разберат за своето предизвикателство на живо, пред очите на зрителите, които ще станат свидетели и на първата изгонена звезда, и то само седмица след влизането си в шоуто.

Алекс

Източник: NOVA

Алекс

Влади

Източник: NOVA

Влади

След живота си под един покрив, наред със забавленията съквартирантите стигнаха и до противоречията и скандалите помежду си. Тази вечер ще видим и комедия, и остри нападки, достойни за холивудски сценарий.

Мария

Източник: NOVA

Мария

Сашка Васева

Източник: NOVA

Сашка Васева

Шеф Петров изглежда е най-избухливият и за пореден път ще се убедим в това. Само преди няколко дни той имаше сериозни неразбирателства с Мегз, а тази вечер под острите му критики ще застане журналистът Антон Стефанов.

Антон Стефанов

Източник: Nova

Антон Стефанов

Случайно или не, причината за скандала между двамата ще се окаже точно смехът. Шеф Петров ще се почувства обиден от несериозното отношение на Тони към гурме гозбите, които е приготвил за съквартирантите, а последвалите реакции ще се превърнат в истинска буря в Къщата.

Шеф Петров

Шеф Петров

Дали последните събития ще разделят звездите на лагери, или Шеф Петров и Тони Стефанов ще съумеят да се помирят в името на доброто съжителство, ще разберем тази вечер по NOVA.