Един Съквартирант ще пожелае доброволно да напусне най-известната Къща. Само след седмица пребиваване в нея, участникът ще сподели с Големия брат, че не е преценил добре ситуацията и категоричното му решение е да си тръгне.

Биг Брадър многократно е споделял, че неговата Къща не е затвор и всеки може да я напусне, а тази вечер ще го докаже за пореден път.

Не всички останаха щастливи и от развоя на събитията и постъпките на Жана Бергендорф, след като изпълни мисията "Таен бос" и се превърна в герой.

Снимка 254079

Ще станем свидетели на реакциите на Деси и Глория относно певицата. Двете ще споделят, че са крайно разочаровани от доскорошния Таен бос на Къщата и ще обвинят Жана в егоизъм и лицемерие.

Какво провокира тези чувства в най-близките хора на Жана в Къщата и каква ще бъде нейната реакция, ще разберем още тази вечер.

Снимка 254080

Довечера ще видим и първите номинации в Къщата. Софкин, Борислав и Явор бяха посочени за номинирани от Тайния бос, но след финала на мисията тяхната номинация се превърна в имунитет.

Спасени от номинация за тази седмица получи и самата Жана, заради перфектното си представяне, а кои Съквартиранти ще се превърнат в първите номинирани за изгонване във VIP Brother 2016, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по Нова тв.