Този път шеф Манчев попада в Дупница - градът, който учените смятат за един от най-ранно заселените в България, още през неолита.

Дали това не е причината жителите да са традиционалисти и винаги да предпочитат шкембе чорба и картофени кюфтета пред италианска пица.

Кулинарният експерт прави истинска революция в заведението, в чиято кухня е „пълен кошмар”. А двамата притежатели дават всичко от себе си, за да крепят семейния бизнес.

Снимка 231148

Как се готви правилно е по-скоро риторичен въпрос. И макар да носи гръмкото название „пицария”, в заведението най-малко се поръчват пици, супата прилича на яхния, ризотото е ориз със зеленчуци, а разлика между италиански и „нашенски” пици няма.

Шеф Манчев няма никакъв избор - единствено революция може да спаси заведението на двамата влюбени, но напълно изгубени в изкуството на кулинарията и лабиринта на ресторантьорството собственици.

Шеф Манчев ще е новатор и ще внедри три нововъведения в Дупница. За първи път в историята на града ще се пие жива бира, а кои са останалите 2 екстри, ще стане ясно в новия епизод на „Кошмари в кухнята“, в четвъртък от 21 часа по Нова тв.