Татуировките не са това, което бяха, но в добрия смисъл на думата. В днешно време студиата и татуистите са все повече, а и стават все по-добри. Това е така, защото все повече хора си правят татуси.

Имаме добра новина за феновете на мастилото под кожата, а тя е, че Tattoo Fest Sofia ще се състои за 14-и път. И тази година фестивалът няма да разочарова почитателите си. Ще има разнообразие от активности за широката публика, а поле за изява ще бъде дадено и на професионалистите. 

На Tattoo Fest Sofia 2019 ще видим много родни и чуждестранни татуисти, които ще споделят опита си. Какво пък е един подобен фестивал без специален гост. Тази година това ще бъде македонският татуист Горан Мичич, чиято запазена марка са цветните татуировки.

По време на фестивала ще бъде организиран и специален мастър клас, на който ще можем да научим повече за татуирането - какви са различните техники и стилове.

Шеф Петър Михалчев също ще присъства, а добре знаем, че той има специално отношение към татуировките. Няма да останем разочаровани, защото Михалчев ще спретне кулинарно шоу.

Водещ на Tattoo Fest Sofia 2019 пък ще бъде Станислав Яневски, който стана известен с участието си в "Хари Потър и огненият бокал" (2005 г.) и "Хари Потър и даровете на смъртта: Част 1" (2010 г.)

Tattoo Fest Sofia 2019 ще се проведе на 15 и 16 юни в зала Универсиада