Много хора са тъжни от факта, че лятото приключи, но това не означава, че есента няма да ни изненада с нови приятни емоции. 

Ресторанти нависоко и със страхотна гледка

Ресторанти нависоко и със страхотна гледка

Четири ресторанта в четири града с четири невероятни панорами

Точно такива има за цел да ни донесе Sofia Restaurant Week. За една седмица между 16-22 септември всеки ще има възможността да създаде нови емоции и спомени. Инициативата стартира през септември 2016 г. и целта е два пъти годишно (през май и септември) да бъдат организирани подобни събития.

Снимка 376251

Източник: iStock

За какво точно става въпрос

Идеята на Sofia Restaurant Week е в рамките на една седмица да посетим един, два или колкото поискаме от ресторантите, които участват. А те са цели 29 на брой, ето защо и цената на специално обявените менюта, които можем да видим тук, е фиксирана на 29 лв

Снимка 376250

Източник: iStock

За тези пари ще си осигурим три, а в някои от ресторантите и четири, степенни менюта, които включват стартер, салата, основно и задължителният десерт. Важно е и уточнението, че в цената не е включена консумацията на алкохолни или безалкохолни напитки.   

Как става

Най-добрите ресторанти в света

Най-добрите ресторанти в света

Когато храната се превръща в изкуство

Организаторите напомнят, че резервацията не е задължителна, но така ще си гарантираме място в избрания от нас ресторант. Самата резервация става чрез сайта или мобилните приложения, а плащането се извършва на място в ресторанта.