От настоящата година остават броени дни, затова сега е подходящият момент да видим кои са най-търсените дестинации за пътуване през 2017 г.

Сред тях има много екзотични острови, който с удоволствие бихме посетили.

10. Бермуда

Бермудските острови се намират в Атлантическия океан и са над 130. Всички сме чували за райските плажове, но дали знаем, че на малкото обработваеми земи се отглеждат така тривиалните картофи, зеленчуци и банани.

9. Канкун

Канкун е крайбрежен град в Мексико. Климатът е тропичен, мек и влажен, а максималните температури достигат до 28°C през януари и до 34°C през август.

8. Бали

Бали е тропически остров, разположен в сърцето на Индонезийския архипелаг, който се състои от около 17 000 отделни острова. Известен е със своите плажовете, танци и изкуство (най-вече скулптура, рисуване и дърворезба). 

7. Търкс и Кайкос

Разположени са в югоизточната част на архипелага Бахамски острови. 

6. Малдивите 

Температурите тук варират между 24 и 33°C. През цялата година... Повтаряме, през цялата година.

5. Пунта Кана

Пунта Кана е най-големият курорт в източната част на Доминиканската република. 

4. Аспен

Малко разнообразие с отровите. То идва от Колорадо - ски центърът на САЩ, с не един и два курорта. Сред тях е и Аспен, за който всеки е чувал - просто защото е най-прочутият и развитият. 

3. Мъртъл Бийч

Мъртъл Бийч е крайбрежен град, разположен на Източното крайбрежие на Южна Каролина, САЩ.

2. Барселона

Градът на Гауди, градът на изкуството, градът от "Сянката на вятъра" на Карлос Руис Сафон, каталонска столица... Може да продължим още. Но всичко, което прави Барселона толкова неповторима, вероятно е в резултат на средиземноморския климат с мека, влажна зима и това топло, топло лято. 

1. Лас Вегас

Най-търсената дестинация през 2017 г. е бил Градът на греха, в който господари на благосъстоянието на жителите му са хазартът и туризмът.