Когато си само на 21 и имаш повече от 900 милиона долара, със сигурност не живееш при родителите си или в студентско общежитие. В случая на Кейли Дженър, домът е на стойност 16 милиона долара и се намира в Лос Анджелис.

В последните дни риалити звездата и все по-успешна бизнес дама сподели как се забавлява с дъщеричката си Сторми край басейна. А след това реши да ни покаже и повече от луксозното имение, в което определено има какво да се види.

Снимка 376528

Източник: Instagram / Kylie

И досега сглобявахме картинката по постовете й в социалните мрежи, защото Кайли, за разлика от много други звезди, явно не изгаря от желание да ни направи подобаваща разходка из покоите си. Но и това, което показа преди часове, пак е нещо. За съжаление, само в няколко кратки истории в Instagram.

Снимка 376514

Източник: Instagram / Kylie Jenner

От спалнята на Дженър има прекрасна гледка към още по-прекрасния и голям двор. В него се намира и басейна, покрай който Кайли обича да разпуска и да събира тен. 

Снимка 376511

Източник: Instagram / Kylie Jenner

Освен край басейна, Кайли обича да прекарва времето си и на тенис корта, който е съчетан с баскетболно игрище. Също в пределите на имението й. Там често се събират както нейни приятели, така и дружки на любимия й Травис Скот.

Снимка 376512

Източник: Instagram / Kylie Jenner

Домът на риалити звездата прилича по-скоро на замък на XVII век (каквато е и идеята на архитекта), отколкото на онези модерни, стъклени къщи, които много от звездите предпочитат. 

Луксозният калифорнийски дом на Кайли Дженър

Луксозният калифорнийски дом на Кайли Дженър

Не й е единственият

А когато се прибира вкъщи с мощното си Lamborghini, Кайли е посрещната от охрана и още пет-шест доста скъпи возила. Да й завиди човек!