Само на 20, Кайли Дженър може да се похвали с четири имота, кой от кой по-луксозен. В момента риалити звездата, отскоро и майка, обитава имението си в Hidden Hills, Калифорния. Него тя закупи още през 2016 г. на цена от 12 милиона долара.

За тази цена Дженър получи възможността да се шири като истинска кралица в свой собствен палат. Той е със застроена площ от приблизително 1200 кв.м. Заедно с огромния двор имотът пораства до близо 5700 кв.м.

Снимка 341320

Източник: Instagram / KYLIE JENNER HOUSE

Осем спални и 11 бани са достатъчни, за да задоволят високите стандарти на риалити звездата. В луксозната къща има и басейн, SPA център, зала за игри, стая за масажи и домашно кино. Кайли може да се похвали и с огромна кухня, достойна за някой ресторант. Тя е решена в бяло, комбинирано с много мрамор и цели два "острова".

Всъщност, в нея тя снима готварски клипове за платеното си мобилно приложение. Дизайнът на дома подхожда изцяло на имиджа на собственичката му - всичко е последен писък на модата и техниката, цветовете са предимно бяло и черно, комбинирани по различни начини.

Тук-там се забелязват и акценти от хром, сребро и бронз, както и цветни столове и картини.

Разбира се, не липсват и розови оазиси. Огромните френски прозорци също са интересен акцент. Те обаче често са покрити с плътни завеси, които гарантират спокойствие на Кайли. 

Снимка 341314

Източник: Instagram / KYLIE JENNER HOUSE

Любимата баня на Дженър е едно мраморно произведение, което е видяло много селфита. Просторна колкото хол в стандартен апартамент, в нея всеки елемент лъха на лукс.

Снимка 341315

Източник: Instagram / KYLIE JENNER HOUSE

Дворът също е завладян от бялата мания. Градинската мебел е решена в този цвят, а риалити звездата често релаксира край външния басейн със свои приятелки. Засега не знаем подробности само за едно място в луксозното имение - детската стая, пише House Beautiful.