Колкото и да не ни се иска, есента е все по-близо. Летните разпродажби приключиха и по магазините вече са подредени есенно-зимните колекции. И това, което ни прави впечатление, са не само типичните за есента цветове, но и една открояваща се тенденция.

Кашмирът ще е властелинът на следващите месеци. Говорим предимно за дамския гардероб, но мъжете, които не се притесняват да експериментират с материи, също могат да намерят своите попадения в модната десетка.

Както знаем, кашмирът е една от най-скъпите естествени материи. А ако не можем да си позволим дрехи на подобни високи цени, на пазара вече има достатъчно продукция от изкуствен кашмир, с която също да сме в крак с тенденцията, без обаче да се разорим.

Снимка 440511

Източник: iStock

Връхни дрехи

Именно върху тях е акцентът на кашмирения тренд. Якета и палта в топли, есенни тонове са идеални допълнения на една изчистена визия с дънки и блуза или риза. Те внасят доза елегантност, а и ще ни е топло през есенните дни.

Пуловери

Кашмиреният пуловер е класика, която трябва да притежаваме в гардероба си. Разнообразието от цветове е голямо, а докосването на тази дреха до тялото ни със сигурност ще ни накара да се влюбим в нея. За есента са подходящи и пуловерите с поло яка, пише GQ.

Тенденция назаем: „крокодилска“ кожа

Тенденция назаем: „крокодилска“ кожа

Елегантен "хищен" тренд

Шалове

Кашмиреният шал е още една непреходна класика, която отново се завръща на челните места сред тенденциите за есента. Идеално допълнение към всяка визия, носещо стил и топлина.