Морският сезон вече е открит и ако нашата ваканция тепърва предстои, е време да се приведем в пълно бойно снаряжение зa плажа. И тук включваме не само банските, джапанките и плажното масло, но и някои важни допълнения.

Плажните чанти в повечето случаи са огромни, безформени и доста тежки. Е, все някак трябва да пренесем хавлията и всички плажни принадлежности. Но не бива да забравяме още една малка, кокетна чантичка, която пък събира одобрителни погледи край морския бряг.

Бамбуковите и дървени чанти са истински хит това лято. Те са перфектно допълнение на плажната визия и внасят бохо привкус на стила ни.

Твърди и структурирани, те няма да поберат плажната ни кърпа, но спокойно можем да им поверим всички мазила, както и телефона, документите си и някое лятно четиво.

И да не забравим да ги поставим на видно място на плажа, за да могат и останалите да им се полюбуват.

Дървените чанти са в различни, нестандартни форми и пасват както на банския, така и на ефирните рокли, с които не можем да се разделим поне до септември.

Louis Vuitton показа дамски чанти с гъвкави екрани

Louis Vuitton показа дамски чанти с гъвкави екрани

Когато модата се слее с новите технологии

Спокойно можем да си пренесем лятното настроение в града с този ефектен аксесоар. Само трябва да внимаваме с комбинирането, защото дървените чанти не са най-подходящите за по-спортна визия.