Определено всички почитатели на Samsung очакват с нетърпение месец юли, защото тогава се предполага, че компанията ще представи официално новите Galaxy Z Fold 6 и Galaxy Z Flip 6.

Интелигентната галактика на Samsung  Galaxy S24 и как да влезем в нея с Galaxy AI и Circle to Search with Google

Интелигентната галактика на Samsung и как да влезем в нея

Бъдещето е сега

Към момента, разбира се, няма почти никаква информация около двата модела. Е, поне не и официална такава. Едно от новите твърдения е, че Samsung Galaxy Z Fold 6 ще вземе най-доброто и от iPhone 15 Pro Max, и от Galaxy S24 Ultra.

Най-новите флагмани на Apple и Samsung се отличават с много неща, а едно от тях е титаниевата им рамка. Тя прави устройствата не само по-здрави, но и по-леки от предшествениците им.

Именно заради тези предимства се твърди, че новият Galaxy Z Fold 6 ще има титаниева рамка. Спекулациите идват от профила в X Tech_Reve, който напоследък се превърна в достоверен източник на изтекла информация, пише PhoneArena.

Очакванията са новата рамка да намали чувствително теглото на сгъваемия телефон на Samsung, като за пример ще кажем, че Galaxy Z Fold 5 тежи цели 253 грама. Освен това, ако твърденията се окажат верни, Samsung  Galaxy Z Fold 6 ще стане по-издръжлив, което ще спомогне за повече продажби и убеждаването на хората, които се съмняват в здравината на сгъваемите телефони, че ти си заслужават.

Samsung Galaxy Z Flip 6 и какво да очакваме от предстоящия сгъваем смартфон

Какво да очакваме от Samsung Galaxy Z Flip 6

Първи изтекли снимки

Ще разберем със сигурност какво точно ни готвят от Samsung на 10 юли, когато се очаква да бъдат представени Galaxy Z Fold 6 и Galaxy Z Flip 6.