2021 г. се очертава да внесе доста промени в традиционния график на мобилната дивизия на Samsung.

Samsung, Galaxy S21 и ще има ли зарядно и слушалки в комплекта

Ще имат ли зарядно и слушалки новите телефони на Samsung

Крачка в стъпките на Apple

На първо място е ранното представяне на моделите от Galaxy S екосистемата, които ще видим най-вероятно още през януари с променен дизайн и една много значителна промяна - интеграцията със S Pen, която вече не подлежи на съмнения.

След като президентът на Samsung Mobile Тae-Mун Рох обяви в блог пост, че най-любимите ни черти на Note ще бъдат пренесени в други модели, наскоро в базата данни на Федералната комисия по комуникациите в САЩ се появи информация, която недвусмислено свързва S Pen с предстоящия Galaxy S21 Ultra.

Снимка 492073

Източник: lifestyle.bg

Интересно ще е да видим дали S Pen ще е част от самите апарати, както при Galaxy Note, или ще се продава и съхранява отделно от устройствата.

Нещо повече - стилусът най-вероятно ще е съвместим и със сгъваемите телефони на компанията, които, според поста на Рох, ще станат по-достъпни.

По-рано през ноември Макс Уейнбах, чийто прогнози за предстоящи джаджи обикновено се оказват верни, разкри, че през 2021 г. ще видим три нови модела сгъваеми смартфони, което ни навежда на мисълта, че Samsung готви и Lite версии за Z Fold 3, Z Flip и Z Fold FE.

Няма как да знаем точно колко биха стрували те, но предполагаме, че ще са в сходна ценова категория с Galaxy S моделите и ще са в ценовия диапазон между 850 и 1300 долара.

Samsung Galaxy S21 Ultra и всичко за предстоящия флагман

Какво ще ни предложи Samsung Galaxy S21 Ultra

Всичко за предстоящия флагман

Ако можем да заложим на нещо сигурно, предвид всички разкрития за плановете на Samsung за 2021 г., това е, че Galaxy Note 20 най-вероятно ще е последният за серията Note.