Че Бела и Джиджи Хадид са като хамелеони в стила си, едва ли може много да се спори. Виждали сме сестрите да се преобразяват с какви ли не тоалети, както за модния подиум, така и за червения килим, или просто за небрежна градска разходка. Но визията, с която двете се появиха наскоро, едва ли можеше да бъде по-изненадваща. Направо е извънземна.

Бела Хадид, Gucci. Versace, Chanel и винтидж тоалетите й в Кан

Старите рокли, с които Бела Хадид се появи в Кан

Моделът е фен на винтидж модата

Бела и Джиджи отново събраха всички погледи на дефилето за есенната колекция на дизайнера Marc Jacobs.

Двете минаха по пътеката преобразени както никога досега. Прическите им бяха най-впечатляващи, защото изглеждаше сякаш са обръснали половината си коса.

За Бела е създаден ефектът на обръснати странични части на главата, като обаче не е оставена съвсем без коса, а всъщност е с дълга до бедрата черна коса със странен бретон.

Същата е прическата и на Джиджи. Моделът обикновено не изневерява на русата си коса, затова и когато се появява с черен цвят, става съвсем сигурно, че тя и сестра ѝ Бела не е трябвало да жертват собствените си коси.

Самата Бела споделя видео, което е част от поредицата ѝ кадри от дефилето, в Instgram, и издава тайната на прическите за дефилето.

С него тя разкрива дългия и труден процес, който е трябвало да направят професионалните фризьори, за да постигнат ефектната визия.

Бела Хадид и тоалетът, за който комбинира сандали с чорапи

Когато Бела Хадид обуе сандали с чорапи

Дефект или ефект - това е въпросът

А крайният резултат ни изглежда напълно извънземен. Освен дръзките прически с обръснатата част от главата, Бела и Джиджи изненадват и с обезцветени вежди, сякаш са останали съвсем без такива.