Винаги сме искали да бъдем като Тор от "Отмъстителите" - силни, издръжливи и секси по викингски. След като Крис Хемсуърт може, защо пък и ние да не можем?

Самият Хемсуърт явно е наясно с амбициите ни и за радост на много фенове по света скоро ще пусне собствено фитнес приложение, което ще осигури достъп до божествения му фитнес режим.

Приложението Centr ще е много повече от библиотека с фитнес програми и ще предлага детайлни съвети за това как да се храним, тренираме, медитираме и живеем като Тор.

Упражнението, което Крис Хемсуърт не прави

Упражнението, което Крис Хемсуърт не прави

Понеделниците са по-различни за Тор

В него ще можем да намираме видеа, статии и най-различни рецепти за хранене.

Хемсуърт е разработил приложението съвместно с жена си, цяла група йога инструктори, холивудски каскадьори, готвачи и дори треньори от армията.

Идеята е приложението да служи като наистина цялостен източник на информация и мотивация по пътя към превръщането ни в Тор.

Ще има и цяла секция с медитации и упражнения за сваляне на стреса и по-добър сън. 

Крис Хемсуърт и тренировките с боксова круша

Крис Хемсуърт е машина

Освен че е Бог, разбира се

Centr ще се появи в App Store в началото на февруари, а версията за Android ще дойде по-късно.

Абонаментът ще струва 15.99 долара за месец, което малко ни дразни. Идеята обаче е, че приложението на Хемсуърт ще замести месечния ни фитнес абонамент, тъй като ще разполага с огромна гама от съвети за това как да заякваме извън залата.