Лятото е все по-близо, а след месеците вкъщи нямаме търпение да прекарваме колкото се може повече време навън. Вероятно сме се изкушили с някой и друг експеримент с външния си вид, за да разнообразим поне малко положението, или пък точно сега смятаме, че е моментът за някаква щура промяна.

Колко често трябва да си мием косата

Защо да не мием косата си повече от веднъж седмично

Особено ако ползваме шампоан всеки път

Ако сме на подобна вълна, то е най-добре да заложим на боя за коса в пастелни нюанси. За да не ни напуска купонджийското настроение през топлите месеци, ни трябват не само розови очила, но и розова коса - това гласи една от топ тенденциите.

На пазара вече има все по-голямо разнообразие от бои и временни оцветители, с които да се променим. Можем да избираме между бебешко розово, небесно синьо, меко лилаво или ментово зелено.

Снимка 482796

Източник: iStock

Разбира се, подобни цветове са доста по-специфични от русите и кафявите нюанси. Затова е по-добре да се доверим на професионалист за промяната, както вече го направиха и редица известни личности, пише InStyle.

Ако не сме фенове на толкова смелите експерименти, винаги можем да намерим по-различен вариант, с който отново да сме в крак с модата - например балеаж с розови краища или само няколко цветни кичура. Важното е да се чувстваме добре и да не спираме да се забавляваме.