Най-мащабното послание на диаманта е успехът. Той е и най-ценното за всички, което го прави толкова уникален. Клиентите на Диаманти Алтънбаш идват всяка година, за всеки свой личен повод, за да си подарят една награда за личните си успехи. Защото "успехът привлича успех" и това е основното послание на Диаманти Алтънбаш.

А инвестицията в бижута с диаманти е инвестиция в бъдещето и е единствената, при която печелите от самото начало.

Диамантът е единственият скъпоценен борсов продукт с инвестиционен сертификат, който не може да бъде манипулиран - също като скъпоценните човешки взаимоотношения.

Защо Диаманти Алтънбаш

Диаманти Алтънбаш притежават международен сертификат за качество. Алтънбаш присъства в над 33 държави по света, като корпорацията е печелила и световен приз за най-сигурна марка. Вече повече от 20 години Диаманти Алтънбаш блестят в България, а перфектно изработените бижута и колекции сбъдват и най-смелите мечти на ценителите на красивото.

Бутиците на бранда поддържат винаги налична колекция на всички форми и големини на инвестиционни камъни, монтирани в бижута - колекция Invest. По задание на клиента, Алтънбаш може да изпълни и индивидуални поръчки за всеки празник.

Да инвестирам ли в Диаманти Алтънбаш

Ние от Диаманти Алтънбаш имаме зад гърба си 20 годишен професионален опит и авторитет не само на българския пазар, но и в световен мащаб. Отговорът на въпроса "Да инвестирам ли в Диаманти Алтънбаш е "да". Всеки диамант е придружен от международен инвестиционен сертификат и категорично отговаря на високото качество, което предлага.

Личното удовлетворение, предизвикателството и емоцията са резултатът от тази ваша инвестиция. Тази Коледа, Диаманти Алтънбаш Ви предлага специални цени на колекция Инвестмънт! Потърсете ни на www.altinbas.bg, направете запитване към нашите диамантени експерти и заблестете!

Колекции Диаманти Алтънбаш

Четирите колекции на Диаманти Алтънбаш отразяват блясъка на Вашия успех и символизират неговата непреходност. Колекция Classic представя диамантени скъпоценности за най-съкровените Ви мигове. В колекция Queen са събрани бижута за жени, кралици в сърцето си със спиращи дъха чар и красота. Колекция Icon символизира магията на три скъпоценни камъка - рубини, сапфири и смарагди. Колекция Baguettes отразява блестящите форми на диаманти в багети, превърнати в изключителни дизайнерски бижута.