Какви ли маникюри не видяхме през 2023 г. - американски и японски, бароков и златен, вдъхновен от "Барби" и "Малката русалка", както и обичайната смяна на цветовете със смяната на сезоните.

Кадифени нокти - най-актуалният маникюр за декември 2023 г.

Кадифени нокти - най-актуалният маникюр за зимата

За още празнично настроение

А ето че дойде време за най-блестящия и празничен маникюр, който да носим на коледни партита и семейни събирания, както и на посрещането на Новата година. Ето пет идеи за него.

Коледна декорация

Червено и зелено са класическите цветове за Коледа, а този маникюр използва традиционни мотиви като клонките с имел за празнично настроение.

Каре

Карето - особено в шотландската си разновидност, винаги се е свързало със студените месеци и празниците през тях. А този маникюр ни дава възможност да го почетем - освен това е лесен за осъществяване у дома.

Коледни бастунчета

Традиционното празнично лакомство намира чудесно място върху ноктите в този забавен по детски маникюр. Бихме го направили и върху бяла основа.

Дядо Коледа

Няма нужда да рисуваме лицето на добрия старец, за да се чувстваме в празнично настроение. Достатъчно е една червена шапчица с бял помпон върху ноктите.

Коледна елха

Както казахме, зеленото и червеното са цветовете на Коледа. Когато добавим като декорация и златна звезда върху изрисуваната елха на ноктите, сме готови за празниците!