Когато говорим за тенденции, на преден план излизат не само модели и кройки, но и цветове. Това в какъв цвят е една дреха често е определящо за начина, по който я възприемаме.

И ако всеки от нас си има любими нюанси, които винаги се оказва решаващи при избора на облекло, понякога е добре да се доверим на модата. Или поне да опитаме. Току-виж сме открили нещо ново, което приляга на стила ни.

Снимка 384896

Източник: Instagram / Chique_and_stylish

Предлагаме това да бъде топла, връхна дреха в телесни тонове и така актуалните за студените месеци цветове шампанско и камел. Те са лесни за съчетаване и отиват с почти всички. А най-важното е, че придават стилен завършек на визията ни, с който тя изглежда много по-луксозна.

И не всичко опира да високата цена на етикета на дрехата. Дори не е необходимо да си купим кашмирено палто, за което да пръснем цялата си заплата. Важен в случая е цветът. А кройката е по наш избор.

Модни придобивки за есенния гардероб

Модни придобивки за есенния гардероб

За да сме подготвени

По време на седмиците на модата в Милано, Париж и Ню Йорк видяхме редица примери за това защо палтото в телесни тонове трябва да присъства задължително в гардероба ни.

Марки като Christian Dior и Louis Vuitton ни показаха, че тази дреха ще е актуална и през пролетта. Всъщност тя е от онези неостаряващи класики, с които трудно можем да сбъркаме.

Модел на Dior

Източник: GettyImages

Модел на Dior

А и много звезди припознаха тренчкота и палтото в цвят шампанско или камел за своето есенно попадение. Ако не се притесняваме от експерименти, можем да заложим на телесни тонове от глава да пети, като просто изберем различни нюанси за палтото, панталона и обувките например.

Есента и гардеробът на мъжа

Есента и гардеробът на мъжа

Тенденции за предстоящите месеци

Черното пък, като вечна класика, към която прибягваме по-често през есента и зимата, малко по малко отстъпва от пиедестала. Разбира се, можем да го изберем като допълнение на стайлинга в телесни цветове или просто да заложим на малка, черна рокля под бежовото палто.