Температурите навън вече са летни и ни се иска да се разхождаме само по бански, за да ги направим малко по-поносими. Но в градски условия подобно облекло не е особено приемливо и ще ни гарантира доста учудени погледи.

Решение обаче има и го намираме в една от най-актуалните тенденции за лято 2018 - бански за всеки ден. Оскъдното плажно облекло може успешно да стане част от ежедневния ни гардероб. Трябват ни само подходящите модели и малко въображение.

Най-доброто попадение в случая e целият бански. Той изживява своя ренесанс това лято и напълно успешно може да влезе в ролята на боди, което да комбинираме с пола или панталон. Когато банският е доста шарен, те задължително трябва да са в един цвят, за да не постигнем обратния на желания ефект. Моделите с паднало рамо също са много подходящи за ежедневието.

Снимка 361011

Източник: Instagram / HER BODY SWIM

Банският костюм от две части също може да влезе в употреба, докато чакаме да дойде и нашата лятна ваканция. Той не е подходящ за офиса, но пък е перфектен за топлите уикенди.

Снимка 361013

Източник: iStock

Горната част играе ролята на бюстие, което отново съчетаваме по избор и в зависимост от гардероба ни. Дънкова пола и синьо горнище на бански са супер комбинация, особено с ефирна прозрачна блуза.

Тенденция назаем: цял бански

Тенденция назаем: цял бански

Ретро моделът се завръща

Може да заложим и на така актуалните гащеризони.